Gutava Atölye : Butik Cupcake Atölyesi

  Bu sefer size yapmış olduğumuz ve aşırı mutlu olduğumuz etkinliği aktaracağım!
Yakınım olan kişiler bilirler ki ben sürekli "Bir mekan açalım. Şirin cupcake'ler, muffin'ler, pastalar, börekler,  çörekler yapalım!" deyip dururum. Bu yüzden okuldan çok şikayet etmişliğim de olmuştur (Örnek alınmayacak öğrenci tipi ben oluyorum genelde).
  Her neyse günlerden bir gün Büşra'nın doğum günüyken ve ne alsak diye düşünürken Sıla'dan gelen dahiyane fikirle aldık internetten kayıtlarımızı. Dedik hem beraber zaman geçirmiş oluruz hem de eğleniriz. Ama en güzeli tam gitmeye hazırlanırken gelen telefon oldu. Bizimle derse katılacak olan 4 kişi iptal ettirmişler. Biz de nasıl üzüldüüük...

  Tabi işin içinde 4 tane beceriksiz harita okuyamayan bir de bozuk navigasyon olunca yine bir güzel kaybolduk(Ya da işin içinde ben varım diye de olabilir). Biraz daha gitsek Dolapdere'de tur atacaktık bir güzel! Sürekli atölyeden aldığımız yol tarifleriyle bulduk sonunda yerimizi. Bu konuda oldukça ilgililer ve size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
  Vardığımızda küçük ve şirin bir atölye ayrıca oldukça güler yüzlü hocamızla karşılaştık. Hemen hazırlanıp önlüklerimizi giydik. Malzemeler ve reçeteler önceden hazırlanmış bir şekilde masadaydı. Taylan hocamız bütün malzemelerin markalarını, neden bunları kullandığımızı, ölçülerinde yapılabilecek değişiklikleri ayrıntılı bir şekilde anlattı ve başladık uygulamaya. Ee doğum günü çocuğu için bunu yaptığımıza göre hamuru hazırlamak da ona düştü tabi. Kek pişerken de kakaolu kremayı hazırladık. Diğer renkli kremaları hocamız önceden hazırlamıştı, biz de süslemelerle bol bol eğlendik.

  Bizim için kesinlikle müthiş bir anı oldu. Hem öğrendik hem eğlendik. Hatta diğer kurslarına da katılmayı düşünüyoruz. Kesinlikle merak ediyorsanız ve gitmeyi düşünüyorsanız Gutava Atölye müthiş bir seçim olacaktır. Hem fiyatı uygun hem de ortamı müthiş. Mutlulukla ayrılacağınızdan eminim.

  Tatlılıkla geçen mutlu günleriniz olsun!

Yorumlar