Bej Karaköy

Anılara ara verelim. Onlar bekleyebilirler. İlk yazımda da söylediğim gibi kaybolmayı ve yeni yerler keşfetmeyi çok severim. Ee şimdi iştahım da yerindedir. Bir de güzel yerim. Yine günlerden bir gün okuldayken benim BestD. mesaj attı “Ne yapıyorsun?Kaçta çıkıyorsun? Bir  şeyler yapalım mı ?’’ Oooo canıma minnet! Ne yapsak ne yesek ne etsek diye düşünürken dedim farklı bir yer olsun. Buluruz Karaköy’de mutlaka. İndik muhteşem navigasyon bilgimizle yine kaybolaraktan benim hatırladığım bir mekanı sonunda bulduk! Bej Karaköy!

Karaköy’de Fransız Geçidi’nin hemen yanında çok sıcak bir ortam. Tophane’nin hemen yan tarafından sağa döndüğünüzde kolaylıkla bulabilirsiniz. Oldukça zengin bir menüsü var. Atıştırmalıklar,pizzalar makarnalar… İsteyenler için şarap menüsü seviliyor gibi görünüyordu. Dışarıda ve içeride oturma alanı mevcut oldukça sevimli bir ortam. Arkada çalan mükemmel şarkılar da cabası. (Çoğu masanın rezerve edilmiş olması da az çok tahmin yürütmemizi sağlamıştı.) Tabi bir kutlama için daha çok önerebilirim. Eğer sevgilinizle bir akşam yemeği yemek isterseniz kesinlikle, şiddetle tavsiyemdir! Çünkü biz gittiğimizde hava kararmaya başlamıştı ve ışığı loş bir hale getirip masalardaki mumları yaktılar. Bizim tepkimiz “Yine romantik bir ortam ve yine seninle miyim?’’ şeklinde isyanlara dönüştü tabi orası ayrı bir mesele :)

15-30 lira arasında da karnınızı doyurabilirsiniz bence. Ben 24 liraya oldukça doymuştum.
İlla ki yemek yemenize gerek yok ,gayet uygun fiyata bir şeyler de içebilirsiniz. Hee öğrenciye her zaman hitap eder mi? Tabi ki etmez. Ama her gün gidip yiyecek de değiliz sonuçta. Arada kantin tostunu bırakıp biraz da paranız olduğunda mükemmel bir yemekle kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Gerçekten lezzetli bir şeyler yiyip keyfinize bakmak isterseniz kesinlikle uğrayın derim. Pişman olmazsınız :)



Yorumlar